PHONAK

Audéo Lumity Life

PHONAK

Audéo Lumity Life

Phonak Audéo Lumity Life

Η δεύτερη γενιά του πρώτου αδιάβροχου** επαναφορτιζόμενου ακουστικού βαρηκοΐας μπορεί να βυθιστεί σε έως και ½ μέτρο φρέσκου νερού, πισίνας ή αλμυρού νερού.

Είναι η ιδανική λύση για πελάτες που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα την ομιλία σε σωματικά απαιτητικά περιβάλλοντα ή όσους αναζητούν ένα ακουστικό βαρηκοΐας που να αντέχει σε έντονη δραστηριότητα.

Bluetooth

Συνδέστε απρόσκοπτα τα ακουστικά σας με τις συσκευές σας

Επαναφορτιζόμενη

Τα ακουστικά βαρηκοΐας σας πρέπει να συμβαδίζουν με εσάς, να συνοδεύονται από επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Αντοχή

Είναι η ιδανική λύση για πελάτες που αναζητούν ένα ακουστικό βαρηκοΐας που να αντέχει σε έντονη δραστηριότητα.

Γιατί να αλλάξω το παλαιό μου ακουστικό

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ

Οι νέες σειρές ακουστικών επιτρέπoυν τους χρήστες ακουστικών να έχουν άνετη επικοινωνία, να ακούν και να κατανοούν σε μεγαλύτερο βαθμό την ομιλία σε θορυβώδη περιβάλλοντα, αλλά και από μεγαλύτερη απόσταση.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Tα σύγχρονα ακουστικά είναι πλήρως αυτοματοποιημένα, επιτρέποντας τη βέλτιστη ακρόαση σε κάθε περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε ασύγκριτη ικανότητα ακρόασης, όπου και εάν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε κάτι στις συσκευές σας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ενδωτιαία ακουστικά που τοποθετούνται βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο είναι σχεδόν αόρατα και προσαρμόσιμα στο χρώμα του δέρματος, ενώ οι νέες σειρές οπισθωτιαίων ακουστικών προσφέρουν απίστευτη διακριτικότητα καθώς το μέγεθός τους έχει μικρύνει σημαντικά.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα νέα μοντέλα παρέχουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού του ακουστικού, καθώς και ασύρματης σύνδεσης με τηλεόραση, κινητό και άλλες συσκευές που διαθέτουν τεχνολογία BlueTooth.

Επάνω