Αξεσουάρ και αναλώσιμα

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ

RAYOVAC

γα ακουστικά βαρυκοϊας

Οι μπαταρίες Rayovac είναι οι Νο 1 μπαταρίες στον κόσμο, με τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σχέση με τις άλλες. Οι μπαταρίες αυτές παρέχουν την υψηλότερη απόδοση στα ακουστικά σας και έχουν σχεδιαστεί για όλους τους τύπους ακουστικών. Η κάθε συσκευασία είναι αεροστεγώς κλεισμένη και περιέχει 6 μπαταρίες.

Rayovak 675

Rayovak 13

Rayovak 12

Rayovak 312

ΦΙΛΤΡΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

γα ακουστικά βαρυκοϊας

Τα φιλτράκια  χάρη στον ειδικό σχεδιασμό τους, προστατεύουν το ακουστικό βαρηκοΐας σας από το κερί, τη σκόνη και την υγρασία.

Cerushield

Cerustop

AudioServices 3HF

AudioServices 3HF

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ

για εκμαγεία και ακουστικά βαρυκοϊας

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Καθαρίζουν και αφαιρούν το συσσωρευμένο κερί από τα εκμαγεία και τις ωτοασπίδες.
Για εβδομαδιαία χρήση.

ΤΑΜΠΛΕΤΕΣ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ

Ταμπλέτες αφύγρανσης ακουστικώ και εκμαγείων. 
Για καθημερινή χρήση.

SPRAY ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Για πλήρη καθαρισμό των ακουστικών βαρηκοΐας, εκμαγείων και ωτοασπίδων.
Περιεχόμενο: 30 ml

ΣΕΤ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ

Τοποθετήστε το ακουστικό βαρηκοΐας με την μπαταριοθήκη του ανοιχτή και χωρίς την μπαταρία στο δοχείο αφύγρανσης μαζί με μια ταμπλέτα αφύγρανσης. Κλείστε το καλά. Αφήστε το όλη τη νύχτα.

Το Κιτ Αφύγρανσης περιλαμβάνει: 1 Δοχείο Αφύγρανσης και 4 Ταμπλέτες Αφύγρανσης

ΣΕΤ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Κιτ καθαρισμού ακουστικών και εκμαγείων.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ SOUNDLINK

Ο αφυγραντήρας Soundlink στεγνώνει τα ακουστικά και τα εκμαγεία με τη χρήση αέρα.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ SOUNDLINK UV

Αφυγραντήρας Soundlink με υπέρυθρη ακτινοβολία (UV) για αποστείρωση και χρήση αέρα για αφύγρανση  για ακουστικά/ εκμαγεία.

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ PERFECT DRY

Ο αφυγραντήρας PerfectDry® στεγνώνει τα ακουστικά/εκμαγεία με τη χρήση αέρα

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΩΤΟΑΣΠΙΔΩΝ

SENERITY CHOICE

από τη PHONAK

Υπερσύγχρονη προστασία ακοής εξειδικευμένη για κάθε περίπτωση. Με προηγμένη τεχνολογία πλέγματος που εξασφαλίζει καλύτερη υγιεινή και αερισμό των αυτιών. Η φυσική ακοή διατηρείται, διευκολύνοντας την αντίληψη της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο χρήστης.

SENERITY CHOICE CONFORT

Ενώ δουλεύετε στον υπολογιστή προγραμματίζοντας, σχεδιάζοντας ή γράφοντας κάτι, υπάρχουν στιγμές που ο επίμονος θόρυβος σε έναν χώρο γραφείου γίνετε αφόρητος. Ο θόρυβος χαμηλής συχνότητας απο το κλιματιστικό και τους ανεμιστήρες του Η/Υ παρεμποδίζει την πνευματική σας απόδοση. Άν στα παραπάνω προσθέσουμε τους ήχους ομιλίας των τηλεφώνων, η ικανότητα συγκέντρωσης μειώνεται ακόμα περισσότερο.

Η κατάλληλη για όλους προστασία ακοής Serenity Choice Comfort είναι σχεδιασμένη για να εξασθενεί όλους αυτούς τους θορύβους σε ικανοποιητικό βαθμό. Οι διάλογοι χάνονται στο βάθος. Το κουδούνισμα των τηλεφώνων, ο θόρυβος των αεροπλάνων, των τρένων κτλ. γίνονται λιγότερο ενοχλητικά. Παρ' όλα αυτά, μπορείτε να παρακολουθήσετε άνετα μιά συζήτηση, άν το επιθυμείτε, ετσι ώστε να μην νοιώθετε ποτέ απομονωμένοι.

Οι Serenity Choice Comfort είναι διακριτικές ωτοασπίδες εξασθένησης του θορύβου, σχεδιασμένες να φοριούνται όλη την ημέρα χωρίς να προκαλούν ερεθισμούς. Ενώ άλλα είδη προστασίας ακοής κάνουν τον ήχο συγκεχυμένο και αφύσικο, τα φίτρα “Office” εξασφαλίζουν μείωση του θορύβου κάθε συχνότητας. Η προηγμένη τεχνολιγία με φίλτρο μεμβράνης αφήνει ελεύθερη δίοδο για τον αέρα προς το αυτί, μειώνοντας την αίσθηση του “βουλωμένου αυτιού” και επιτρέποντας παράλληλα τον αερισμό του αυτιού για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Απολαύστε την μουσική σας στο σπίτι σε ασφαλή επίπεδα έντασης
 • Συμβάλλει στην προστασία απο ακουστικό τραυματισμό σε συναυλίες, μπάρ, κλάμπ κτλ.
 • Απόλυτη άνεση

Περιεχόμενο συσκευασίας:
2 ωτοασπίδες απο κάθε μέγεθος S, M, L, 2 ακουστικά φίλτρα 17dB, Θήκη-Μπρελόκ αλουμινίου, Οδηγίες χρήσης

SENERITY CHOICE MUSIC

Η ένταση της μουσικής στις συναυλίες ξεπερνά το ασφαλές όριο των 85dB. Ο θόρυβος πέραν αυτού του ορίου ενδέχεται να προκαλέσει εμβοές, υπερακουσία ή μόνιμη βαρηκοΐα. Οι ωτοασπίδες Serenity Choice Music μειώνουν τα επίπεδα ήχου της μουσικής κατα 17dB, καθιστώντας την ένταση της μουσικής έως 102dB, ασφαλή για ακρόαση έως 8 ώρες.

Οι ωτοασπίδες Serenity Choice Music έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους λάτρεις της μουσικής και όσους αγαπούν τις συναυλίες. Η πατενταρισμένη τεχνολογία του φίλτρου μεμβράνης παρέχει αρμονικό και ισορροπημένο έλεγχο της απόκλισης έτσι ώστε όλες οι συχνότητες να μειώνονται στον ίδιο βαθμό. Αυτό είναι ιδιαιτέρως σημαντικό κατα την ακρόαση μουσικής, καθώς ο ακροατής δέν χάνει τίποτα απο τον αρχικό ήχο που απλώς χαμηλώνει σε ασφαλή επίπεδα, καθιστώντας την προστασία ακοής Serenity Choice Music την καλύτερη παγκοσμίως.

Η προστασία ακοής Serenity Choice διαθέτη δίοδο που επιτρέπει στον αέρα να φτάνει στο αυτί, μειώνοντας τις πιθανότητες δημιουργίας εμβοών, και επιτρέποντας παράλληλα τον αερισμό του αυτιού για περισσότερη άνεση. Σχεδιασμένο αρχικά για εφαρμογές αναπαραγωγής μουσικής, το Serenity Choice Music είναι επίσης κατάλληλο για οποιαδήποτε εφαρμογή προστασίας σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Απολαύστε την μουσική σας στο σπίτι σε ασφαλή επίπεδα έντασης
 • Συμβάλλει στην προστασία απο ακουστικό τραυματισμό σε συναυλίες, μπάρ, κλάμπ κτλ.
 • Απόλυτη άνεση

Περιεχόμενο συσκευασίας:
2 ωτοασπίδες απο κάθε μέγεθος S, M, L, 2 ακουστικά φίλτρα 17dB, Θήκη-Μπρελόκ αλουμινίου, Οδηγίες χρήσης

SENERITY CHOICE MOTSPORT

Τα επίπεδα θορύβου μιας μηχανής που κινείται με 100 km/h είναι συνήθως 95-105dB. Αυτό είναι πολύ παραπάνω απο το αποδεκτό επίπεδο έκθεσης σε θόρυβο των 85dB, πράγμα που σημαίνει οτι αρκούν 15 λεπτά έως 2 ώρες οδήγησης μέχρι να εκτεθείτε στον κίνδυνο να παρουσιάσετε εμβοές ή άλλα συμπτώματα που σχετίζονται με απώλεια ακοής. Οι Serenity Choice Motorsport μειώνουν τον θόρυβο του αέρα σε ασφαλή επίπεδα, πράγμα που σημαίνει οτι μπορείτε να συγκεντρωθείτε καλύτερα στην οδήγηση.

Σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν στα αυτιά χωρίς να πιάνονται απο την επένδυση του κράνους, οι Serenity Choice Motorsport είναι διακριτικές επαναχρησιμοποιούμενες, κατάλληλες για όλους και παρέχουν προστασία απο τον θόρυβο που δημιουργείται μέσα στο κράνος, επιτρέποντας παράλληλα στον ήχο ομιλίας να ακούγεται μέσα απο το σύστημα ασύρματης ενδοεπικοινωνίας του κράνους. Επιτρέπει στον αέρα να περνάει φροντίζοντας για τον καλό αερισμό των αυτιών για μεγαλύτερη άνεση.

Η ρύπανση και η σκόνη του δρόμου επηρεάζουν την απόδοση της προστασίας ακοής. Οι Serenity Choice Motrsport ξεπερνούν αυτό το εμπόδιο καθώς είναι εξ ολοκλήρου πλενόμενες. Το τακτικό πλύσιμο με χλιαρό νερό εξασφαλίζει την μέγιστη απόδοση της προστασίας της ακοής.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Μείωση θορύβου αέρα και αναταράξεων
 • Μείωση ήχου κινητήρα μηχανής
 • Προστασία απο βλάβες ακοής κατα την συμμετοχή σε μηχανoκίνητα αγωνίσματα
 • Προστασία απο βλάβες ακοής κατα την διάρκεια δυναμομετρήσεων

Περιεχόμενο συσκευασίας:
2 ωτοασπίδες απο κάθε μέγεθος S, M, L, 2 ακουστικά φίλτρα 17dB, Θήκη-Μπρελόκ αλουμινίου, Οδηγίες χρήσης

SENERITY CHOICE WORK

Οι Serenity Choice Work είναι επαναχρησιμοποιούμενες, κατάλληλες για όλους και προστατεύουν την ακοή στα θορυβώδη εργασιακά περιβάλλοντα, όπως για παράδειγμα, δημόσια έργα, αγροτικές αργασίες, εργοτάξια, κηπουρικές εργασίες και γενικά σε συνθήκες δουλειάς κατα τις οποίες κρίνετε απαραίτητη η προστασία ακοής για λόγους υγείας και ασφαλείας, εκεί δηλαδή όπου τα επίπεδα θορύβου είναι πάνω απο το ασφαλές όριο των 85dB.

Μειώνουν το επίπεδο θορύβου κατα 24dB, καθιστώντας ασφαλή την παραμονή σας έως 8 συνεχόμενες ώρες σε περιβάλλον με θόρυβο ύψους έως 109 dB. Οι Serenity Choice Work μπορούν να συνδυαστούν με προστατευτικά καλύμματα αυτιών για συνθήκες υπερβολικού θορύβου, εκεί που απαιτείται διπλή προστασία

Ενώ άλλα προϊόντα προστασίας ακοής μπορεί να διαστρεβλώνουν τον ήχο κάνοντάς τον να ακούγεται αφύσικος, οι Serenity Choice Work διαθέτουν δίοδο για το πέρασμα του αέρα προς το αυτί, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο φραγμού του αυτιού και επιτέποντας τον επαρκή αερισμό του, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Κατάλληλες για μαστορέματα στο σπίτι – κηπουρικές εργασίες
 • Μειώνουν τον θόρυβο των βαρέων μηχανημάτων και των βαρέων εργαλείων

Περιεχόμενο συσκευασίας:
2 ωτοασπίδες απο κάθε μέγεθος S, M, L, 2 ακουστικά φίλτρα 17dB, Θήκη-Μπρελόκ αλουμινίου, Οδηγίες χρήσης

SENERITY CHOICE SLEEP

Η μέση ένταση ροχαλητού είναι 50-60dB ενώ το έντονο ροχαλητό μπορεί να αγγίξει τα 90dB! Οι Serenity Choice Sleep μειώνουν την ένταση του ήχου κατα 24 dB, περιορίζοντάς τον σε ένα σχετικά ανεκτό επίπεδο.

Είναι σχεδιασμένες ώστε να επιτρέπουν την είσοδο του αέρα στο αυτί. Αυτό έχει δύο πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστικών προϊόντων:

 • Περιορίζει ή καταργεί την δυσάρεστη αίσθηση καύσου στο εσωτερικό του αυτιού
 • Συμβάλλει στην μείωση του “αισθήματος παλμών” που προκαλείται απο την παρεμπόδιση καλής κυκλοφορίας του αίματος στο αυτί, αίσθηση που γίνετε ακόμα εντονότερη όταν ξαπλώνει κανείς στο πλάι.

Χρειάζεται λίγος χρόνος για να συνηθίσετε τον ύπνο με ωτοασπίδες, καθώς μπορεί να σας φανεί αφύσικα ήσυχο το περιβάλλον την πρώτη ιδίως βραδιά. Μετά απο αυτό όμως, θα αναρωτηθείτε γιατί δέν τις είχατε χρησιμοποιήσει νωρίτερα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Μειώνει τον θόρυβο του συντρόφου που ροχαλίζει
 • Θορυβώδη ξενοδοχεία – μειώνει την ένταση του ήχου ανελκυστήρων, ατόμων που διασκεδάζουν, κουζίνας κτλ.
 • Θόρυβος δρόμου – μείωση έντασης ήχου κίνησης δρόμου, απορριματοφόρων, περαστικών που κάνουν φασαρία κτλ.
 • Καλύτερη ξεκούραση κατα τον ύπνο

Περιεχόμενο συσκευασίας:
2 ωτοασπίδες απο κάθε μέγεθος S, M, L, 2 ακουστικά φίλτρα 17dB, Θήκη-Μπρελόκ αλουμινίου, Οδηγίες χρήσης

SENERITY CHOICE HUNTING

Διαθέτοντας την πατενταρισμένη τεχνολογία φίλτρων Impulse, οι ωτοασπίδες Serenity Choice Shooting & Hunting προστατεύουν τους χρήστες απο τον υψηλής ακουστικής πίεσης ήχο των πυροβολισμών, πυροτεχνημάτων και εκρήξεων, μειώνοντας την έντασή τους σε ασφαλή επίπεδα αποτρέποντας τις σοβαρές βλάβες της ακοής.

Κατασκευασμένες για στρατιωτική χρήση οι ωτοασπίδες Serenity Choice Shooting & Hunting προσφέρουν υψηλού επιπέδου προστασία απο τους ήχους υψηλής ακουστικής πίεσης, καθώς διαθέτουν πιστοποίηση ANSI IPIL έως 166dB. Όταν δέν υπάρχει έντονος ήχος, οι ωτοαπίδες παρέχουν χαμηλή εξασθένηση, επιτρέποντας έτσι στην ομιλία και στους ήχους βάθους να ακούγονται.

Καθώς επιτρέπουν την διέλευση του αέρα στο αυτί, μειώνεται η πιθανότητα ερεθισμού του ακουστικού πόρου και ο χρήστης διατηρεί την ικανότητα ανίχνευσης των πηγών του ήχου και τον προσανατολισμό του, στοιχεία σημαντικά κατα την διάρκεια κυνηγιού. Σε συνδυασμό με το μικρό τους μέγεθος και το εργονομικό τους σχήμα, οι ωτοασπίδες αυτές είναι ιδανικές για χρήση καθ' όλη την διάρκεια της μέρας.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

 • Εκρηκτικά και πυροτεχνήματα
 • Κρουστικοί και παλμικοί ήχοι
 • Κυνήγι και σκοποβολή

Περιεχόμενο συσκευασίας:
2 ωτοασπίδες απο κάθε μέγεθος S, M, L, 2 ακουστικά φίλτρα 17dB, Θήκη-Μπρελόκ αλουμινίου, Οδηγίες χρήσης

Επάνω