Οπισθοωτιαία ακουστικά

Τα κλασικά ακουστικά τύπου BTE είναι διαθέσιμα για όλους τους βαθμούς απώλειας ακοής και όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, μπορούν να φορεθούν άνετα πίσω από το αυτί. Είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα, στυλ και σχέδια.

PHONAK BOLERO

Περιλαμάνει τα μοντέλα Bolero M και Bolero B

PHONAK NAIDA

Περιλαμβάνει τα μοντέλα Naida M και Naida B

PHONAK VITUS

Περιλαμβάναι τα μοντέλα Vitus και Vitus+

PHONAK SKY

Περιλαμβάνει τα μοντέλα Sky M και Sky B

PHONAK

BOLERO M

Με το Bolero M εξωθήσαμε τα όρια της τεχνολογίας για την ακοή ώστε να δημιουργήσουμε μια λύση που να μεταδίδει εξαιρετική ποιότητα ήχου, να είναι εύκολη στη χρήση και να προσφέρει πραγματική αίσθηση ευημερίας. Από την πρώτη εφαρμογή και για κάθε ημέρα έκτοτε, το Marvel προσφέρει ακουστική εμπειρία που είναι love at first sound. Διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε ένα υπέροχο ακουστικό βαρηκοΐας και συνδέεται απευθείας σε smartphones, τηλεοράσεις και σε μια πληθώρα καθημερινών ηλεκτρονικών συσκευών. Το Bolero M είναι διαθέσιμο επίσης σε επαναφορτιζόμενο μοντέλο. Διατίθεται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας.

Απόλυτη εξατομίκευση

Tα ακουστικά Phonak Audeo διατίθενται σε διαφορτικά χρώματα

PHONAK

BOLERO B

Τα Phonak Bolero B είναι ιδανικά για ήπιες έως σοβαρές δυσκολίες ακοής. Η σειρά περιλαμβάνει ένα πλήρως επαναφορτιζόμενο ακουστικό βαρηκοΐας, το Phonak B-PR, ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται σε κάθε είδους ανάγκη. Συνδυάζει προηγμένη τεχνολογία με την πρωτοποριακή επαναφορτιζόμενη τεχνολογία. Τέλος στην αλλαγή μπαταριών. Με τα πλήρως επαναφορτιζόμενα ακουστικά βαρηκοΐας μπορείτε να απολαύσετε την ελευθερία σας, με την αυτοπεποίθηση ότι τα Bolero B-PR θα είναι πάντα φορτισμένα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Διατίθεται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας.

Απόλυτη εξατομίκευση

Tα ακουστικά Phonak Audeo διατίθενται σε διαφορτικά χρώματα

PHONAK

NAIDA B

Το Phonak Naída B παρέχει βελτιωμένη ισχύ και επιδόσεις για άτομα που εμφανίζουν σοβαρή έως πολύ σοβαρή απώλεια ακοής.

Αυξάνει την ακουστικότητα των ήχων υψηλής συχνότητας στον περιβάλλοντα χώρο. Φανταστείτε μια εντελώς νέα εμπειρία ακρόασης, σε συνδυασμό με το διακριτικό του μέγεθος. Διατίθεται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας. Και επαναφορτιζόμενο.

PHONAK

NAIDA M

Η PHONAK παρουσιάζει το NAIDA MARVEL το πρώτο πολυλειτουργικό ακουστικό βαρηκοΐας υψηλής έντασης. Είναι πλήρως συνδεδεμένο με οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί την τεχνολογία bluetooth δίνοντας του τη δυνατότητα να λειτουργεί σαν ασύρματο ακουστικό λαμβάνοντας μέγιστη ισχύ και εξαιρετική ποιότητα ήχου. Διατίθεται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας.

PHONAK

VITUS, VITUS+

Η οικονομική σειρά Phonak Vitus / Vitus+ προσφέρει σταθερή απόδοση σε διάφορες ακουστικές καταστάσεις. Πλέον είστε σίγουροι ότι το ακουστικό βαρηκοΐας σας είναι ποιοτικό, αφού διαθέτει την αποδεδειγμένη τεχνολογία της Phonak και επιπλέον είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και προσιτό. Με ελκυστικό σχεδιασμό, υπάρχει ένα Vitus που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Η δυσκολία ακοής σας, καθώς και η αισθητική σας, θα καθορίσουν το κατάλληλο Vitus για εσάς. Τα ακουστικά Vitus διατίθενται σε 4 και 6 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας

PHONAK

SKY

Η πιο πρόσφατη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Τα Phonak Sky καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους βαρηκοΐας τις ανάγκες επικοινωνίας αλλά και την προσωπικότητα κάθε παιδιού.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Sky έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λαχτάρα ενός παιδιού για διασκέδαση και εξερεύνηση. Είναι ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη, ιδανική συντροφιά σε όλες τις δραστηριότητες. Διατίθεται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας. Διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενο μοντέλο.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΒΑΡΗΚΟΪΑ

Γιατί να αλλάξω το παλαιό μου ακουστικό

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ

Οι νέες σειρές ακουστικών επιτρέπoυν τους χρήστες ακουστικών να έχουν άνετη επικοινωνία, να ακούν και να κατανοούν σε μεγαλύτερο βαθμό την ομιλία σε θορυβώδη περιβάλλοντα, αλλά και από μεγαλύτερη απόσταση.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Tα σύγχρονα ακουστικά είναι πλήρως αυτοματοποιημένα, επιτρέποντας τη βέλτιστη ακρόαση σε κάθε περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε ασύγκριτη ικανότητα ακρόασης, όπου και εάν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε κάτι στις συσκευές σας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ενδωτιαία ακουστικά που τοποθετούνται βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο είναι σχεδόν αόρατα και προσαρμόσιμα στο χρώμα του δέρματος, ενώ οι νέες σειρές οπισθωτιαίων ακουστικών προσφέρουν απίστευτη διακριτικότητα καθώς το μέγεθός τους έχει μικρύνει σημαντικά.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα νέα μοντέλα παρέχουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού του ακουστικού, καθώς και ασύρματης σύνδεσης με τηλεόραση, κινητό και άλλες συσκευές που διαθέτουν τεχνολογία BlueTooth.

Επάνω