Ενδοωτιαία ακουστικά βαρηκοϊας

Αυτά τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα ειδικά για να ταιριάζουν στο σχήμα του αυτιού σας, με το μέγιστο όφελος και την καλύτερη δυνατή άνεση. Διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις του δέρματος, είναι διακριτικά και πολύ αποτελεσματικά. Τα μικρότερα μοντέλα προσαρμόζονται στο αυτί σας και είναι σχεδόν αόρατα. Αυτά τα μοντέλα είναι κατάλληλα για ήπια έως σοβαρή δυσκολία ακοής.

PHONAK VIRTO M

Tο Virto M μεταδίδει εξαιρετική ποιότητα ήχου, είναι εύκολo στη χρήση και προσφέρει πραγματική αίσθηση ευημερίας.

PHONAK VIRTO B

Τα Phonak Virto B είναι παγκοσμίως τα πρώτα ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία βιομετρικής βαθμονόμησης.

PHONAK VITUS ITE

Η οικονομική σειρά Phonak Vitus / Vitus+ προσφέρει σταθερή απόδοση σε διάφορες ακουστικές καταστάσεις.

PHONAK

VIRTO M

Με το Virto M εξωθήσαμε τα όρια της τεχνολογίας για την ακοή ώστε να δημιουργήσουμε μια λύση που να μεταδίδει εξαιρετική ποιότητα ήχου, να είναι εύκολη στη χρήση και να προσφέρει πραγματική αίσθηση ευημερίας. Από την πρώτη εφαρμογή και για κάθε ημέρα έκτοτε, το Marvel προσφέρει ακουστική εμπειρία που είναι love at first sound. Διαθέτει την πιο σύγχρονη τεχνολογία σε ένα υπέροχο ακουστικό βαρηκοΐας και συνδέεται απευθείας σε smartphones, τηλεοράσεις και σε μια πληθώρα καθημερινών ηλεκτρονικών συσκευών. Τα ακουστικά Virto M διατίθενται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας.

Καθαρός, έντονος ήχος

Απολαύστε καλύτερη κατανόηση ομιλιών και ευκολότερη αντίληψη ήχων σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Θα εντυπωσιαστείτε από την αποτελεσματικότητα των ακουστικών αυτών, στην πρώτη κιόλας εφαρμογή τους.

Συνδεσιμότητα

Το Phonak Virto M συνδέεται απευθείας στο iOS ή Android smartphone ή σε άλλες συσκευές που διαθέτουν Bluetooth®. Χρησιμοποιήστε το για απευθείας hands-free κλήσεις, TV, μουσική, e-books, αναμεταδόσεις και πολλά άλλα!

PHONAK

VIRTO B

Τα Phonak Virto B είναι παγκοσμίως τα πρώτα ακουστικά βαρηκοΐας με τεχνολογία βιομετρικής βαθμονόμησης. Είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν πρόσβαση σε ακόμα καλύτερη ακοή, προσαρμοσμένη αποκλειστικά στα μέτρα σας. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης,  τόσο μοναδική όσο εσείς. Τα ακουστικά Virto Β διατίθενται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας.

Απόλυτη εξατομίκευση

Το Virbo Β προσαρμόζεται απόλυτα στην ανατομία του δικού σας αυτιού, για καλύτερη απόδοση ήχου.

PHONAK

VITUS ITE

Η οικονομική σειρά Phonak Vitus / Vitus+ προσφέρει σταθερή απόδοση σε διάφορες ακουστικές καταστάσεις. Πλέον είστε σίγουροι ότι το ακουστικό βαρηκοΐας σας είναι ποιοτικό, αφού διαθέτει την αποδεδειγμένη τεχνολογία της Phonak και επιπλέον είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και προσιτό. Με ελκυστικό σχεδιασμό, υπάρχει ένα Vitus που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Η δυσκολία ακοής σας, καθώς και η αισθητική σας, θα καθορίσουν το κατάλληλο Vitus για εσάς. Τα ακουστικά Vitus διατίθενται σε 4 και 6 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας.

Ποιότητα ήχου

Καλύτερη κατανόηση ομιλίας σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Με τη λειτουργία Everyday Automatic του Vitus+, η ένταση των ομιλιών αυτόματα ενισχύεται σε θορυβώθη περιβάλλοντα, σε αντίθεση με τα συμβατικά μοντέλα που επιτρέπουν αποκλειστικά χειροκίνητη ρύθμιση.

Αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη

Χωρίς ενοχλητικά σφυρίγματα

Γιατί να αλλάξω το παλαιό μου ακουστικό

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ

Οι νέες σειρές ακουστικών επιτρέπoυν τους χρήστες ακουστικών να έχουν άνετη επικοινωνία, να ακούν και να κατανοούν σε μεγαλύτερο βαθμό την ομιλία σε θορυβώδη περιβάλλοντα, αλλά και από μεγαλύτερη απόσταση.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Tα σύγχρονα ακουστικά είναι πλήρως αυτοματοποιημένα, επιτρέποντας τη βέλτιστη ακρόαση σε κάθε περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε ασύγκριτη ικανότητα ακρόασης, όπου και εάν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε κάτι στις συσκευές σας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ενδωτιαία ακουστικά που τοποθετούνται βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο είναι σχεδόν αόρατα και προσαρμόσιμα στο χρώμα του δέρματος, ενώ οι νέες σειρές οπισθωτιαίων ακουστικών προσφέρουν απίστευτη διακριτικότητα καθώς το μέγεθός τους έχει μικρύνει σημαντικά.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα νέα μοντέλα παρέχουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού του ακουστικού, καθώς και ασύρματης σύνδεσης με τηλεόραση, κινητό και άλλες συσκευές που διαθέτουν τεχνολογία BlueTooth.

Επάνω