Προτείνουμε λύσεις για τέλεια εφαρμογή!

Η Ear-aid διαθέτει μια ευρεία γκάμα από ακουστικά βαρηκοΐας η οποία περιλαμβάνει όλους τους προηγμένους τύπους υψηλής ποιότητας του κατασκευαστικού οίκου Phonak.  Η Phonak συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρίες στα ακουστικά βαρηκοΐας και τις λύσεις ακοής. Με εμπειρία 70 ετών, εδρεύει σε πάνω από 100 χώρες με στόχο τη βελτίωση στην ποιότητα ζωής ατόμων με απώλεια ακοής. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει τεχνολογικούς περιορισμούς, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να κατανοούν και να απολαμβάνουν πλήρως τους ήχους στην φυσιολογική τους χροιά

Ανακαλύψτε τις νέες σειρές ακουστικών βοηθημάτων που διαθέτουν την τεχνολογία  AutoSense OS για αυτόματη εναλλαγή προγραμμάτων και ρύθμιση του ακουστικού  σε διαφορετικά περιβάλλοντα, ενώ με την νέα σειρά ακουστικών Phonak Marvel συνδεθείτε απευθείας σε smartphones,, τηλεοράσεις και σε μια πληθώρα καθημερινών ηλεκτρονικών συσκευών βιώνοντας μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία. Απλά ενεργοποιήσετε τα ακουστικά σας και αφήστε την τεχνολογία της Phonak να κάνει αυτόματα όλα τα υπόλοιπα. Και με το επαναφορτιζόμενα μοντέλα απολάυστε 24 ώρες χρήσης με μία απλή φόρτιση.

ΣΕΙΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

PHONAK

MARVEL

Η νέα σειρά ακουστικών βαρηκοΐας Phonak Marvel προσφέρει μια Mοναδική ακουστική εμπειρία!!! Με τεχνολογία  AutoSense OS για αυτόματη εναλλαγή προγραμμάτων και ρύθμιση του ακουστικού διατίθεται σε 8,12,16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας. Όλα τα μοντέλα συνδέονται ασύρματα σε τηλεόραση, κινητό τηλέφωνο ή άλλη συσκευή μεBluetooth. Δίνουν την δυνατότητα ρύθμισης μέ εξ'αποστάσεως συνεδρία- χωρίς να απαιτείται η επίσκεψή σας στον χώρομας! Τα μοντέλα M-R είναι επαναφορτιζόμενα με 24ωρη αυτονομία φόρτισης!

Πλήρη σειρά σε οπισθοωτιαία και ενδοωτιαία μοντέλα!

ΣΕΙΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

PHONAK

LUMITY

Phonak Audéo Lumity Life

H σειρά ακουστικών Phonak Lumity σας προσκαλεί να βιώσετε την εξέλιξη της κατανόησης της ομιλίας με την τεχνολογία Phonak SmartSpeech™.

Τα ακουστικά Lumity και Lumity Life σας προσφέρουν καλύτερη ικανότητα συμμετοχής σε ομαδικές δραστηριότητες και θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΣΕΙΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

PHONAK

VITUS / VITUS +

Η οικονομική σειρά Phonak Vitus / Vitus+ προσφέρει σταθερή απόδοση σε διάφορες ακουστικές καταστάσεις. Πλέον είστε σίγουροι ότι το ακουστικό βαρηκοΐας σας είναι ποιοτικό, αφού διαθέτει την αποδεδειγμένη τεχνολογία της Phonak και επιπλέον είναι ανθεκτικό, αξιόπιστο και προσιτό. Με ελκυστικό σχεδιασμό, υπάρχει ένα Vitus που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. Η δυσκολία ακοής σας, καθώς και η αισθητική σας, θα καθορίσουν το κατάλληλο Vitus για εσάς. Τα ακουστικά Vitus διατίθενται σε 4 και 6 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας. Πλήρη σειρά ενδοωτιαίων και οπισθοωτιαίων ακουστικών.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΣΕΙΡΑ

PHONAK

SKY

Η πιο πρόσφατη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Τα Phonak Sky καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους βαρηκοΐας τις ανάγκες επικοινωνίας αλλά και την προσωπικότητα κάθε παιδιού. Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Sky έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λαχτάρα ενός παιδιού για διασκέδαση και εξερεύνηση. Είναι ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη, ιδανική συντροφιά σε όλες τις δραστηριότητες. Διατίθεται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας. Διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενο μοντέλο

ΣΕΙΡΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ

PHONAK

PARADISE

Phonak Virto Paradise

Αποτελούμενα από εξ ολοκλήρου νέο hardware, η σειρά ακουστικών Paradise ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της ακουστικής απόδοσης, χάρη στα πολλά νέα, χαρακτηριστικά τους.

Το Speech Enhancer ενισχύει την ομιλία σε ήπιο επίπεδο, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε συνομιλίες με φίλους, συναδέλφους και αγαπημένα πρόσωπα.

Γιατί να αλλάξω το παλαιό μου ακουστικό

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ

Οι νέες σειρές ακουστικών επιτρέπoυν τους χρήστες ακουστικών να έχουν άνετη επικοινωνία, να ακούν και να κατανοούν σε μεγαλύτερο βαθμό την ομιλία σε θορυβώδη περιβάλλοντα, αλλά και από μεγαλύτερη απόσταση.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Tα σύγχρονα ακουστικά είναι πλήρως αυτοματοποιημένα, επιτρέποντας τη βέλτιστη ακρόαση σε κάθε περιβάλλον. Με αυτό τον τρόπο απολαμβάνετε ασύγκριτη ικανότητα ακρόασης, όπου και εάν βρίσκεστε, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε κάτι στις συσκευές σας.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ενδωτιαία ακουστικά που τοποθετούνται βαθιά μέσα στον ακουστικό πόρο είναι σχεδόν αόρατα και προσαρμόσιμα στο χρώμα του δέρματος, ενώ οι νέες σειρές οπισθωτιαίων ακουστικών προσφέρουν απίστευτη διακριτικότητα καθώς το μέγεθός τους έχει μικρύνει σημαντικά.

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα νέα μοντέλα παρέχουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού του ακουστικού, καθώς και ασύρματης σύνδεσης με τηλεόραση, κινητό και άλλες συσκευές που διαθέτουν τεχνολογία BlueTooth.

Επάνω