Παιδική βαρηκοΐα

Βοηθώντας το παιδί σας να ακούσει, να μιλήσει και να συμμετέχει!

Η πρώιμη ανίχνευση της παιδικής βαρηκοϊας και η άμεση εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών βοηθημάτων, συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση της ακουστικής ικανότητας και κατ’ επέκταση στην γλωσσική ανάπτυξη.

Ωστόσο η εφαρμογή ακουστικών στην παιδική ηλικία δεν είναι απλή υπόθεση. Πρόκειται για σύνθετη και απαιτητική διαδικασία. Απαιτούνται συχνοί έλεγχοι, παρακολούθηση και αντικαταστάσεις ακουστικών ανάλογα με την βιολογική ανάπτυξη και τις μεταβολές της ακουστικής ικανότητας του παιδιού με το πέρασμα του χρόνου.

Σημαντικός είναι και ο ρόλος της ψυχολογικής υποστήριξης των γονιών καταρχήν αλλά και του ίδιου του παιδιού, έτσι ώστε το παιδί να δεχθεί και να προσαρμοστεί ομαλά με το ακουστικό βαρηκοϊας . Η συνεργασία παιδιού, γονέα και ακοοπροθετιστή είναι απαραίτητη ώστε το παιδί να αποκτήσει ίσες ευκαιρίες στο να κατακτήσει γνώσεις και δεξιότητες που θα το βοηθήσουν να χτίσει το μέλλον του.

Παδική σειρά ακουστικών

PHONAK SKY

Σχεδιασμένο να σας ταιριάζει!

Η πιο πρόσφατη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά. Τα Phonak Sky καλύπτουν όλους σχεδόν τους τύπους βαρηκοΐας τις ανάγκες επικοινωνίας αλλά και την προσωπικότητα κάθε παιδιού. Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Sky έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη λαχτάρα ενός παιδιού για διασκέδαση και εξερεύνηση. Είναι ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη, ιδανική συντροφιά σε όλες τις δραστηριότητες. Διατίθεται σε 8, 12, 16 και 20 κανάλια ακουστικής επεξεργασίας. Διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενο μοντέλο

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ακουστικά βαρηκοΐας μας είναι ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη, που τα καθιστά ιδανικούς φίλους για δραστηριότητες.

ΠΡΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Sky έχουν σχεδιαστεί με την λαχτάρα ενός παιδιού για διασκέδαση και εξερεύνηση!

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Τα Phonak Sky επιτρέπουν στα παιδιά να προσαρμόσουν το ακουστικό βαρηκοΐας τους, επιλέγοντας τα χρώματα για το περίβλημα και το άγκιστρο του αυτιού.

Επάνω