Παιδική Βαρηκοΐα

Η πρώιμη ανίχνευση της παιδικής βαρηκοϊας και η άμεση εφαρμογή των κατάλληλων ακουστικών βοηθημάτων, συμβάλει καθοριστικά στην βελτίωση της ακουστικής ικανότητας και κατ’ επέκταση στην γλωσσική ανάπτυξη . Ωστόσο η εφαρμογή ακουστικών στην παιδική ηλικία δεν είναι απλή υπόθεση. Πρόκειται για σύνθετη και απαιτητική διαδικασία. Απαιτούνται συχνοί έλεγχοι, παρακολούθηση και αντικαταστάσεις ακουστικών ανάλογα με την βιολογική ανάπτυξη και τις μεταβολές της ακουστικής ικανότητας του παιδιού με το πέρασμα του χρόνου. Σημαντικός είναι και ο ρόλος της ψυχολογικής υποστήριξης των γονιών καταρχήν αλλά και του ίδιου του παιδιού, έτσι ώστε το παιδί να δεχθεί και να προσαρμοστεί ομαλά με το ακουστικό βαρηκοϊας . Η συνεργασία παιδιού, γονέα και ακοοπροθετιστή είναι απαραίτητη ώστε το παιδί να αποκτήσει ίσες ευκαιρίες στο να κατακτήσει γνώσεις και δεξιότητες που θα το βοηθήσουν να χτίσει το μέλλον του.

Βοηθώντας το παιδί σας να ακούσει, να μιλήσει και να συμμετέχει

Widex Baby 440

Σχεδιασμένο να σας ταιριάζει

Παρόλο που για την παιδική βαρηκοΐα ενδείκνυνται, αναλόγως της περίπτωσης, και οι σειρές ακουστικών για ενήλικες, η εταιρεία μας διαθέτει τη σειρά WIDEX BABY440 η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε νεογνά και παιδιά. Το BABY440 είναι το μοναδικό ακουστικό βαρηκοΐας το οποίο είναι σχεδιασμένο και εξειδικευμένο για εφαρμογή σε νεογνά, βρέφη, νήπια και σε παιδιά σχολικής ηλικίας έως 6 ετών. Διαθέτει 15 κανάλια επεξεργασίας και ευρύ φάσμα συχνοτήτων για την πλήρη και κατάλληλη ηχητική ενίσχυση καθώς και την ποιοτική ηχητική ανάλυση χωρίς καμία απολύτως παραμόρφωση.

Στον κόσμο των παιδιών όπου κυριαρχεί η ανάγκη για μάθηση και εξερεύνηση το BABY 440 δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να λαμβάνει τους ήχους από όλες τις κατευθύνσεις σε οποιαδήποτε περιβάλλον και εάν βρίσκεται. Είναι μικρού μεγέθους, πολύ εύχρηστο και συνοδεύεται με ειδικό σύστημα ασφαλείας (προστατευτικό καλώδιο) για την ασφαλή χρήση του από το παιδί και την αποφυγή απώλειας του.

widex baby 440
phonak sky

Phonak Sky

Σχεδιασμένο να σας ταιριάζει

Η πιο πρόσφατη σειρά ακουστικών βαρηκοΐας που είναι σχεδιασμένη για τα παιδιά. Τα Phonak Sky Q βοηθούν σχεδόν σε όλες τις καταστάσεις της δυσκολίας της ακοής και στις επικοινωνιακές ανάγκες.

Τα ακουστικά βαρηκοΐας Phonak Sky έχουν σχεδιαστεί με την λαχτάρα ενός παιδιού για διασκέδαση και εξερεύνηση. Τα ακουστικά βαρηκοΐας μας είναι ανθεκτικά στο νερό, τον ιδρώτα και τη σκόνη, που τα καθιστά ιδανικούς φίλους για δραστηριότητες.

Τα Phonak Sky επιτρέπουν στα παιδιά να εκφράσουν τη δική τους προσωπικότητα, προσαρμόζοντας το ακουστικό βαρηκοΐας τους, με την δυνατότητα να επιλέξουν τα χρώματα για το περίβλημα και το άγκιστρο του αυτιού.