Η Εταιρία μας

Η Earaid δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει με το εξειδικευμένο της προσωπικό και τις προηγμένες υπηρεσίες της, τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής.

Όπου και αν πάτε, ότι και αν κάνετε, θέλουμε να ακούτε και να κατανοείτε με αυτοπεποίθηση. Στις νέες σύχρονες εγκαταστάσεις μας, ειδικοί ακοοπροθετιστές σας περιμένουν για να εκπληρώσουν τις προσδοκίες σας όχι μόνο για να ακούτε αλλά και για να κατανοείτε καλύτερα, σχεδόν σε κάθε κατάσταση ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητική είναι.

Με ανώτερες τεχνολογίες προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις με ακουστικά βαρηκοΐας και βοηθήματα ακοής, σχεδιασμένες για να εμπλουτίσουν τις εμπειρίες ακρόασης στην καθημερινή σας ζωή. Τα ακουστικά που διατίθενται είναι μοντέλα των οίκων Widex, Δανίας, και Phonak, Ελβετίας. Μαζί θα επιλέξουμε την λύση που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο ζωής σας και τον βαθμό απώλειας της ακοής σας.

Στην Earaid η εκτίμηση της ακουστικής σας ικανότητας αλλά και υπηρεσίες όπως απλός καθαρισμός και έλεγχος του ακουστικού σας παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ.

Σε μας μπορείτε επίσης να βρείτε ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τα ακουστικά σας καθώς και μπαταρίες όλων των τύπων. Το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας μας είναι κοντά σας για να παρέχει service οποιουδήποτε μοντέλου ακουστικού WIDEX ή PHONAK ενώ σε περίπτωση δυσκολίας μετακίνησης στα γραφεία μας, ειδικός συνεργάτης μπορεί να σας επισκεφτεί στον χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση.

Με την συνεχιζόμενη εκπαίδευση και κατάρτισή μας σε νέες τεχνολογίες και εξοπλισμούς είμαστε κοντά σας για να σας προσφέρουμε προϊόντα τελευταίας γενιάς που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στα προβλήματά σας.

H earaid είναι Αναγνωριμένο Κέντρο Εφαρμογής από τον Σύλλογο Ακοοπροθετιστών Ελλάδος.Οι Συνεργάτες μας

H Widex με έδρα την Κοπεγχάγη είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στην ψηφιακή τεχνολογία ακουστικών βαρηκοΐας. Σήμερα τα ακουστικά WIDEX πωλούνται σε περισσότερες από 90 χώρες ενώ έχοντας το 10% της παγκόσμιας αγοράς η εταιρεία βρίσκεται μέσα στους 6 μεγαλύτερους κατασκευαστές ακουστικών στον κόσμο με πρωτιά σε ψηφιακά μοντέλα.

Η Phonak συγκαταλέγεται επίσης στις κορυφαίες εταιρίες στα ακουστικά βαρηκοΐας και τις λύσεις ακοής. Με εμπειρία 60 ετών, εδρεύει σε πάνω από 100 χώρες με στόχο τη βελτίωση στην ποιότητα ζωής ατόμων με απώλεια ακοής. Έχει καταφέρει να ξεπεράσει τεχνολογικούς περιορισμούς, έτσι ώστε όλοι οι άνθρωποι να κατανοούν και να απολαμβάνουν πλήρως τους ήχους στην φυσιολογική τους χροιά.

Στην εταιρία μας θα βρείτε και εξειδικευμένες λύσεις βοηθημάτων για σύνδεση με τηλεόραση ή ραδιόφωνο της κορυφαίας εταιρίας Sennheiser αλλά και συστήματα ακοής που καλύπτουν αδυναμίες στον τομέα της εκπαίδευσης.

Logo Συνεργατών

phonak logo

sennheiser logo